0
brbrbrbrPresidenti i Republikes Bujar Nishani e ka pershendetur marrjen e statusit me nje mesazh ne faqen zyrtare ne Facebookbrbr
brbrPresidenti shkruan Dite gezimi per Shqiperine tone Mirenjohje te gjithe shqiptareve qe besuan dhe punuan me vendosmeri per endrren evropiane Mirenjohje per vendet mike qe pa medyshje unanimisht mbeshteten perpjekjen disavjecare per marrjen e merituar te statusit si vend kandidat i BE-se Besimplote se vendimi i sotem do te jete ne rezonance te plote me vullnetin e Keshillit Evropianbrbr
brbrTV KLANbrbr