PUBLICITETPresidenti Bujar Nishani ka dekretuar 7 nga 9 emrat e propozuar nga Prokurori i Pergjithshem Adriatik Llalla per prokurore duke lene jashte vetem dy prej tyre Jonad Bara dhe Bledar Valiko jane dy emrat qe nuk jane dekretuar nga Presidenti Nishani I fundit Bledar Valiko eshte edhe bashkeshorti i ministres se Shtetit per Marredheniet me Parlamentin Ermonela Felaj Javen e shkuar Prokurori i Pergjithshem i dergoi Presidentit Nishani emrat e propozuar per prokurore pas shpalljes se vendeve vakante ne prokurorite e rretheve Diber Sarande Mat Tropoje Kurbin Gjirokaster Kukes dhe Kruje Bashkeshorti i ministres Felaj ishte propozuar nga kryeprokurori per ne Kukes ndersa Jonad Bara ishte propozuar per ne Lac fgnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix