Presidenti i Pakistanit, Asif Ali Zardari ka mbërritur në Moskë për vizitë shtetërore tre ditore në Rusi.


Nesër Zardari do të pritet nga presidenti Dimitri Medvedev në Kremlin, ku dy liderët pritet të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në fushat e bujqësisë, aviacionit dhe energjisë.


Zakonisht Moska nuk shihet si aleat i Islamabadit, të paktën për shkak të lidhjeve historike të saj me rivalin e Pakistanit, Indinë.