Transmetuar me 20072016 - 1932
Presidenti i Partise Popullore Evropiane Joseph Daul dha nje deklarate pas arritjes se konsensusit per reformen ne drejtesi ne Shqiperi duke theksuar se kreu i Partise Demokratike Basha negocioi me sukses dhe kontribuoi per nje rezultat te frytshembr
br
Ne kemi ndjekur nga afer diskutimet dhe negociatat per draftin e reformes ne drejtesi ne Shqiperi Kjo reforme eshte shume e rendesishme per Shqiperine dhe qytetaret e sajbr
br
Ndersa shpesh bisedimet kane qene te veshtira dhe komplekse kryetari i Partise Demokratike Lulzim Basha negocioi me sukses dhe kontribuoi per nje rezultat te frytshembr
br
Kryetari Basha ka demonstruar lidership per partine dhe vendin e tij duke luajtur nje rol te rendesishem ne arritjen e nje marreveshje qe i sherben interesave te te gjithe popullit shqiptar - tha aibr
br
Daul deklaron se nje sistem i pavarur drejtesie dhe transparent eshte nje element kyc per nje vend demokratik duke shtuar se shqiptaret meritojne nje sistem drejtesie qe te luftoje korrupsioninbr
br
Vota e neserme per paketen e Reformes ne Drejtesi do te jete nje hap per integrimin e Shqiperise ne Bashkimin Evropian dhe bazat per nje te ardhme me te mire per popullin shqiptarbr
br
Partite politike shqiptare dhe deputete duke perfshire edhe ata te Partise Demokratike duhet te demonstrojne perkushtimin e tyre per kauzen Evropiane per te permbushur pritshmerite e qytetareve duke miratuar Reformen ne Drejtesi - perfundoi aibsnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix