0
brbr

brbrPresidenti i Republikes Bujar Nishani priti ne nje takim Ministren e Jashtme dhe ZvKryeministren e Kroacise Vesna Pusi Presidenti e ka falenderuar Ministren per mbeshtetjen qe Kroacia ka dhene per Shqiperine bashkepunimin e frytshem mes dy vendeve dhe nevojen per te thelluar marredhenietbrbr
brbrShembimet tregtare dhe turistike mes vendeve jane dy nga prioritetet duke mos harruar marredhenien e ngushte ne kuader te projektit te gazsjellesit Trans 8211 Adriatikbrbr
brbrNga ana e saj Ministrja e Jashtme Pusi e garantoi Presidentit se Kroacia do te jete nje mbeshtetese e Shqiperise per anetaresimin ne Bashkimin Europianbrbr
brbrTv Klanbrbr