brbrVetem pak caste pasi beri betimin ne presidence Ylli Manjani ka mberritur ne Ministrine e Drejtesise Prezantimi me stafin u be nga Ministri i Dorehequr Nasip Naco i cili ka shfrytezuar kete moment per te bere edhe nje falenderim per stafin me te cilin punoi per me shume se dy vjet Manjani ka siguruar se do te vijoje punen e nisur nga pasardhesi per reformen ne drejtesi ndersa prioritet do te jete lufta kunder korrupsionit Nasip Naco dha doreheqjen pak dite me pare dhe Levizja Socialiste per Integrim propozoi si pasues te tij Ylli Manjanin Ky i fundit mori te enjten votebesimin nga Parlamentibrbr
br