SPANJE- Princesha e Spanjes Letizia bashkeshortja e trashegimtarit Filip ditet e fundit eshte ne qender te vemendjes se skandaleve per shkak te biografise se saj te shkruar nga gazetari investigativ Isidre Cunill.
Ne liber zbuhohen te fshehta shokuese te jetes se saj perpara se ajo te behej nje princeshe.

Ne lice Letizia njihet me bashkeshortin e saj te pare me te cilin ndahet ne vitin 2000 dhe ish bashkeshorti i saj nuk ishte nje shok klase i thjeshte por profesori i saj me te cilin dhe jeton per plot 11 vjet.Pikrisht ne ato vite ajo arrestohet per posedim hashashi.

Kur ishte ne Universitetin Ortiz bie ne kontakt me grupe te majte ekstreme dhe te filialeve te Partise Socialiste te ciles i ishte bashkuar dhe mamaja e saj nderkohe ne ate periudhe ekziston dhe nje foto e saj e mbeshtjelle me flamurin e Spnjes gjate nje marshimi kunder qeverise.
Me vone pas diplomimit per gazetari ajo zhvendoset ne Meksike ku njihet me piktorin e famshen kuban i cili i ben nje portret nudo per kopertinen e Cd- se se grupit rrok Managrave. Dhe pikerisht ne ato vite qe ajo jetonte ne Meksike ku iacuteshte ilegalisht aborton nje femije dhe mbyll tubat per te mos lindur femije.
Me 22 maj 2004 ajo martohet me princin e Spanjes trashegimtarin Filip.

e.c/BalkanWeb