brbr73 emigrantet e pare te Kosoves jane kthyer ne Prishtine nga Hungaria Ata mberriten pasditen e te martes ne aeroportin Adem Jashari ne Prishtine Ne bordin e mjetit fluturues qe udhetuan sic parashikohej ne te ashtuquajturin plani austriak ishin 180 persona Nga keta vetem 73 vete ishin emigrante te tjeret pjese police hungareze psikologe mjeke dhe zyrtare te migracionit Sikurse planifikon dhe plani austriak emigrantet e Kosoves do te kthehen cdo 14 dite me avion te posacem Ata jane kryesisht nga Hungaria Austria dhe vende te tjera te unionit Vetem ne javet e fundit ne Austri u shenuan 1800 kerkesa per azil numer ky i barabarte me fluksin e kerkesave te vitit 2014brbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br