p styletext-align justifyProkuroria ashtu sic pritej ka derguar ne Gjykaten e Apelit vendimin e Gjykates se Tirane per te akuzuarit e 21 Janarit Prokuroria e Pergjithshme ka dorezuar ne gjykate kerkesenp
p styletext-align justifyProkuroria kerkon ndryshimin e vendimit per Ndrea Prendin dhe Agim Llupon te cilet akuzohen per vrasjen e tre protestuesve ne demonstraten e organizuar nga opozitap
pProkuroria e Pergjithshme ka dorezuar sot apelimin per vendimin e Gjykates se Tiranes te 7 shkurtit lidhur me shpalljen te pafajshem te drejtuesve te Gardes se Republikes te akuzuar per vrasjen e tre manifestuesve gjate protestes se dhunshme te opozites me 21 janar te 2011 ben te ditur Zeri i Amerikesp
pSipas gjykates e cila pranonte se te pakten dy nga manifestuesit ishin qelluar nga armet e perdorura nga komandanti i Gardes Ndrea Prendi dhe drejtuesi i njesise speciale Agim Llupo prokuroria nuk kishte paraqitur provat qe te vertetonin se ata kishin qelluar me dashje Por prokuroria vlereson se Gjykata ka vepruar sipas saj ne kundershtim te plote me provat e paraqitura nga organi i akuzes gjate shqyrtimit gjyqesor duke u referuar ne fakte e prova inekzistente Sipas prokurorise Gjykata ne tejkalim me kompetencat qe i njeh ligji procedural-penal per cmuarjen e provave vleresimin e analizen e tyre ka deklaruar te pafajshem dy te pandehurit Ndrea Prendi e Agim Llupo Prokuroria kerkon ndryshimin e vendimit penal te Gjykates se Tiranes ne ngarkim te pandehurve Ndrea Prendi dhe Agim Llupo duke i deklaruar fajtore per veprat penale qe ata akuzohenp
p styletext-align rightShekulli OnlinePergatiti FSp

br styleclearboth