pProkuroria e Pergjithshme ka hapur hetimet lidhur me lejet e dhena nga ish-ministri i Ekonomise Dritan Prifti Prokuroria do te hetoje lejet e dhena nga Dritan Prifti qe sollen perplasje Bulqize mes dy firmave privatep
p classMsoNormalMesohet se rihapja e ketyre hetimeve u be pas ankeses se nje subjekti privat pasi Dritan Prifti u kishte dhene leje shfrytezimi dy firmave per te njejtin vendp
pMesohet se mbi te njejten siperfaqe toke jane dhene dy leje per shfrytezime minerale dhe kjo ka sjelle konflikte te vazhdueshme ne Bulqizep
p classMsoNormalvijonp

br styleclearboth