Aktet

Hetimet per bashkepunetoret e tjere te grupit te strukturuar kriminal vazhdojne ne Prokurorine per Krimet e Renda Tirane te ndara tashme nga aktet ne ngarkim te te pandehurve qe kaluan per gjykim. Duke qene se qe nga fillimi i hetimeve te ndermarra nga ana e Prokurorise per Krime te Renda Tirane u evidentua qellimi kriminal i te pandehurve Isuf Bunaj Jorid Xhunga Endrit Dokle etj. u kerkua dhe u arrit te bashkepunohej me autoritetet e drejtesise italiane per nje hetim paralel ne drejtimin te dokumentimit me prova te veprimtarise se tyre kriminale.