Protesta sot para Kuvendit


Tirane 26 shkurt NOA 8211 Partia Drejtesi Integrim dhe Unitet si dhe Klubi i Patrioteve te Rinj kane protestuar sot kunder regjistrimit te popullsise mbi baza etnike dhe fetare


Gjate protestes qytetaret kerkuan shtyrjen e regjistrimit dhe hapjen e dialogut publik.


Ne proteste u kendua Hymni Kombetar dhe kenge patriotike si nje shenje per te mos heshtur ndaj demit qe po tentohet ti behet kombit. Te pranishmit ne kete aktivitet mbanin pankarta kunder regjistrimit si Ndal regjistrimit mbi baza etnike dhe fetare Shqiperia nuk eshte shtet multietnik Shqiperia nuk eshte per tu shitur etj.


Me parullat O sa mire me qene shqiptar Rrofte Kosova Rrofte ameria Rrofte Shqiperia etj. protestuesit kerkuan shtyrjen e regjistrimit dhe hapjen e dialogut publik. Koordinatori i Klubit te Patrioteve te Rinj Jetmir Salaj akuzoi politikanet shqiptar se po bejne nje vesh shurdh dhe nje sy qorr dhe kerkoi prej tyre qe te tregojne pergjegjshmeri per atdheun.


Po e hap kete manifestim duke kerkuar nje minute heshtje ne nder te politikaneve te vendit tone qe bejne nje vesh shurdh e nje sy qorr. Te gjithe ju miqte e mi te ardhur nga te kater anet e vendit sot ketu jeni per tu falenderuar. eshtja dhe atdheu ju therret. Per te gjithe ata qe sna njohin jemi ne femijet tuaj shqiptare qe po ju flasim. Jemi sot ketu per tu thene ju prinder shqiptare ti lini zenkat fundja te gjithe shqiptare jemi tha Salaj.


a.k/NOA


Lajme te ngjashmeMaqedoni pritet te shtyhet regjistrimi i popullsise Proteste para Parlamentit kunder regjistrimit te popullsise mbi baza etnike dhe fetare


LidhjeJetmir Salaj regjistrimi i popullsise