Fier 26 nentor 2016 NOAal - Policia e Fierit ka proceduar penalisht pese persona banore te Mbrostarit te cilet diten e djeshme moren pjese ne proteste duke bllokuar edhe aksin rrugor Lushnje-Fier  Sipas policise protesta ishte e paligjshme duke penguar edhe qarkullimin e mjetevebr
br
Specialistet per Krimet ne Komisariatin e Policise Fier kane proceduar penalisht AG 51 vjec  GV 51 vjec ShV 49 vjec ST 50 vjec dhe GM 17 vjec te peste banues ne fshatin Mbrostar Ura Fierbr
br
Sipas policise keta shtetas diten e djeshme ora 1030 ne aksin rrugor Lushnje-Fier ne vendin e quajtur Mbrostar Ura ne bashkepunim me shtetas te tjere kane marre pjese ne nje grumbullim te paligjshem duke penguar qarkullimin e mjeteve te transportit ne rruge nacionalebr
br
Materialet i kaluan Prokurorise prane Gjykates se Shkalles se Pare Fier per vepren penale Organizimi dhe pjesemarrja ne grumbullime e manifestime te paligjshme dhe Pengimi i qarkullimit te mjeteve te transportitblnoaal


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 11
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix