Qeveria e drejtuar nga Edi Rama më shumë se në çdo vit tjetër ka mëshuar që prej fillimit të 2018-s zhvillimit të kushteve për një turizëm elitar në vendin tonë dhe në këtë linjë duket se shkon edhe zbritja në terren e trupës së Operas dhe Baltetit.


Kjo trupë sipas një njoftimi të kryeministrit në Facebook do të zhvillojë një sërë aktivitetesh në një tur qytetesh bregdetare.


MIRËMËNGJES, dhe me kalendarin e Turit Veror të Operas që mes shume aktivitetesh të tjera do të jetë një risi e bukur e sezonit turistik, ju uroj një të dielë të bukur, shkruan Rama.


24 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)