Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore kanë njoftuar përsëri ditën e sotme se në kuadër të rehabilitimit të disa rrugëve, duke nisur nga sot do të ketë bllokim të aksit rrugor Vorë-Kthesa Rinas-Fushë Krujë.


ARRSH njofton gjithashtu se mjetet e transportit të mallrave/kamionet që udhëtojnë nga Shkodra, Lezha ne segmentin Milot – Fushë Krujë në drejtim të Tiranës dhe Durrësit duhet të ndjekin udhëtimin në drejtim të Kamzës dhe të vazhdojnë udhëtimin nëpërmjet Autostradës.


DEKLARATA E ARRSH


Ne vijim te njoftimeve te meparshme lidhur me rehabilitimin e segmentit Vore – K/Rinasit – Fushe Kruje ju rikujtojme perdorueseve te rruges se segmenti nga Kthesa e Doganës së Tiranës deri tek kthesa për Prezë eshte i bllokuar plotesisht per arsye te kryerjes se punimeve rehabilituese.  1. Sic edhe eshte njoftuar me pare Dogana e Tiranes eshte e aksesueshme nga nga ana e Vores. Mjetet mund te aksesojne Doganen vetem nepermjet segmentin rrugor Vore – Dogana e Tiranes per te kryer sherbimet Doganore dhe te kthehen perseri ne drejtim te Vores.

  2. Mjetet e transportit te mallrave/kamionet qe udhetojne nga Shkodra, Lezha ne segmentin Milot – Fushe Kruje ne drejtim te Tiranes dhe Durresit duhet te ndjekin drejtimin te Kamzes dhe te vazhdojne udhetimin nepermjete Autostrades.

  3. Mjetet e vogla qe udhetojne nga Veriu rekomandohet te vazhdojne udhetimin ne drejtim te Tiranes dhe Durresit nepermjete segmentit rrugor Fushe Kruje – Kamez si edhe nepermjet segmentit Ahmetaq (kthesa e Rinasit) – Rinas – Qafe Kashar.

  4. Rruga eshte e hapur gjithashtu per te gjitha automjetet qe duan te kryejne sherbimet e Kontrollit Periodik ne qendren SGS vetem nepermjet drejtimit te Fushe Krujes.


14 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)