brbrPunimet ne segmentin e unazes se re te kryeqytetit kane rinisur pas nje bllokimi per shkak te shpronesimeve por edhe per mungese fondesh Investimi ne segmentin qe do te shtrihet deri tek shkolla Teknologjike kap vleren e 19 mld lekeve dhe per ministrin e infrastruktures punimet do te perfundojne ne tetor te vitit te ardhshem Nderkaq nuk ka ende asnje te dhene se kur do te nisin punimet per pjese tjeter te unazes Teksa inspektoi punimet ne kete segment ministri Haxhinato u ndal edhe tek Rruga e Arbrit duke mohuar zerat se ka nje terheqje financuese te ketij projekti Gjate ketij muaji pritet qe te shpallet kompania fituese qe do te marre me koncesion mirembajtjen e Rruges se Kombit si dhe do te kryeje investimet e pa realizuar ende ne kete veper publikebrbr
br