merkelKancelarja gjermane Angela Merkel dhe presidenti Rus,Vladimir Putin kanë vizituar panairine  veturave që po mbahet në Hannover.


Ata kanë shftytëzuar rastin të informohen rreth aktiviteteve të prodhuesit gjerman të veturave në Volkswagen në Rusi.


Presidenti  i Volkswagen ka uruar mirseardhjen mysafirëve,ndërsa vëmëndja e dy liderve të Hannoer Messe të Industisë 2013,e ka tërhequr modeli eksperimental hybrid VW  XL1. Kjo veturë ka ka dy motorrë cilindërsh TDI,me 800 cm që prodhon 48 KF dhe 20 të tjera nga fuqia e motorrit.     P.K