Ora 08:38. Në Berat ka përfunduar numërimi i 113 kutive nga 305 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 51.41% të votave.


LSI vjen e dyta me 27.79% të votave. PD renditet e treta me 20.19% të votave.


Në Berat ndahen 7 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rezultateve, projeksioni për ndarjen e mandateve është ky: PS 4 mandate; PD 1 mandat; LSI 2 mandate;


26 qershor 2017 (gazeta-Shqip.com)