Trafikimi i sasive të mëdha të drogës nëpërmjet Greqisë, nuk është një çështje ekskluzivisht shqiptare, siç pretendohet thuajse vazhdimisht.


Kjo dëshmohet edhe nga arrestiumi më i fundit, në portin e Igumenicës.


Një çifti shtetasish bullgarë janë arrestuar, pasi tentuan të hipnin në traget me kamperin e tyre të mbushur me drogë.


Sjellja e çiftit, dhe sidomos e gruas 48 vjeçare, zgjuan dyshimet e policisë. Kamperi u kalua për skanim dhe me ndihmën e qenit të zbulimit të drogës, u gjetën 24,5 kg heroinë.


Në një vend të posaçëm posht krevatit, ndodheshin dy arka prej druri të mbyllura hermetikisht. Brenda tyre u gjetën 48 qese plastike, ku ishte ambalazhuar e gjithës sasia e drogës.


Drejtuesi i mjetit, një 57 vjeçar dhe shoqëruesja e tij u arrestuan në vend,m ndërsa kamperi dhe sasia e drogës u sekuestruan.Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter