Qytetaret shqiptare, jane sot prane familjeve te 4 uniforave blu, te vrare ne perpjekje me krimin.Ata solidarizohen me uniformat blu, dhe njekohesisht shprehen se krimi duhet luftuar me force nga strukturat e specializuara te policise.