Kryeministri Edi Rama ka uruar një ditë të mbarë me një lajm ku Banka Botërore e rendit ekonominë shqiptare me performancën ekonomike më të lartë në rajon.


Mirëmëngjes dhe me lajmin pozitiv të vlerësimeve për Shqipërinë nga Banka Botërore dhe institucione të tjera ndërkombëtare si ekonomia me performancën më të lartë në rajon, ju uroj një ditë të mbarë, shkruan Rama në Facebook.


7 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)