Kryeministri Edi Rama e nisi ditën sot duke publikuar disa shifra nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit lidhur me numrin e të punësuarve në qarqet kryesore në vend.


Sipas shifrave, 20.764 është numri i të punësuarve në të gjitha qytetet, përgjatë periudhës 8 mujore, janar-gusht të këtij viti.


Mirëmëngjes, dhe duke u thënë paraprakisht të tërë atyre këtu, që do shajnë e do përqeshin (si gjithmonë kur flitet për punën dhe punësimin) se çdo numër në këtë videoinformacion është një i punësuar rishtas, me emër dhe mbiemër në regjistrin e sigurimeve shoqërore, ju uroj një ditë të mbarë, shkruan Rama.


MIRËMËNGJES dhe duke u thënë paraprakisht të gjithë atyre këtu, të cilët do të shajnë e do të përqeshin (si gjithmonë kur flitet për punën dhe punësimin) që çdo numër në këtë videoinformacion është një i punësuar rishtas, me emër dhe mbiemër në regjistrin e sigurimeve shoqërore të Republikës së Shqipërisë, ju uroj një ditë të mbarë #eGjithëVëmendjapërJu


Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 19. September 201820 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)