Tiranë, 31 korrik, NOA Update Sekretari i Përgjithshëm
i LSI-së, Luan Rama u shpreh sot se rinisja e protestave të Partisë Socialiste është
shenja e një mungesë të alternativës së majtë.Në një konferencë për mediat, Rama theksoi se Shqipëria
e vitit 2010, nuk mund të pranojë një opozitë që flet me gjuhën e para 20
viteve. Ato çka deklaron kryetari aktual i PS-së, shprehin në thelb mungesën e
alternativës, tha Rama.

Sekretari i LSI-së, theksoi se lidershipi i
PS-së është i paaftë të konkurrojnë me alternativat, ndaj dhe paralajmërojnë
një vjeshtë të mbushur me protesta, apo me shfaqje të tjera të sjelljes së një
politike vërtet jashtë të majtës dhe të djathtës evropiane.NOA

topsyWidgetPreload({ "url":"http://www.noa.al/index.php/politike/87-politike/27872-rama-nisja-e-protestave-te-ps-mungese-alternative-","title":"Rama: Nisja e protestave të PS, mungesë alternative ","theme": "blue", "nick":"agjencia_noa" });

var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")