Kryeministri Edi Rama si për çdo mëngjes ka publikuar në rrjetin social të Facebook-ut një video nga punimet në rrugën Burrel-Klos. Sipas tij, investimi në këtë rrugë është një provë e qartë se Dibra  është në vëmendjen e qeverisë.


MIRËMËNGJES


dhe me kënaqësinë që pas Rrugës së Arbërit, u çel edhe kantieri i rrugës kombëtare Burrel-Klos, e shkatërruar dhe braktisur prej dekadash, ju uroj një ditë të mbarë , shkruan Rama.

.


MIRËMËNGJES dhe me kënaqësinë që pas Rrugës së Arbërit, u çel edhe kantieri i rrugës kombëtare Burrel-Klos, e shkatërruar dhe braktisur prej dekadash, ju uroj një ditë të mbarë


Gepostet von Edi Rama am Montag, 15. Oktober 201816 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com)