pEdi Rama kujdeset personalisht per punimet qe po behen perpara kryeministrise Kamera e A1 Report ka mundur ta fokusoje sot ne mesdite teksa inspekton ecurine e punimeve qe kane nisur ne pjesen e perparme te ketij institucionip
pSic duket edhe nga pamjet ai u ka qendruar mbi koke punetoreve dhe ka ndjekur ecurine e tyre ne kete pjesep
pMe pas ai e ka vijuar inspektimin e punimeve ne pjeset anesore te cilat qe prej ardhjes se tij ne krye te qeverise po i nenshtrohen nje rikonstruksioni totalp
pMuret anesore qe dikur e rrethonin kryeministrine jane shembur te gjitha dhe e gjitha eshte nje siperfaqe e hapur ne te cilen po punohet intensivisht per ti dhene nje tjeter pamjep
pp

br styleclearboth