28 Qershori, eshte dita per t’u bashkuar te gjithe ne nje flamur, qe eshte flamuri kuq e zi, Ky ka qene apeli i kryetarit socialist Edi Rama, ne takimin permbylles ne qytetin e Durresit. Rama, eshte shprehur se qeveria socialiste qe do te vije pas zgjedhjeve, do te investoje ne Durres, me shume se investimet e bera per 18 vite bashke. Edi Rama, eshte shprehur se ne 28 qershor, Durresi dhe Shqiperia, do te kene nje zot dhe ky do te jete populli i saj.