Qeveria e ka shpallur 2018-n, Vitin Mbarëkombëtar të Skënderbeut dhe në kuadër të nderimeve për heroin kombëtar janë zhvilluar një sërë aktivitetesh dhe të tjera priten në vijim.


Ylli i Mëngjesit, që është simboli i logos zyrtare  u prezantua në Vlorë, por kryeministri Edi Rama në një postim në Facebook prezanton punimet që po bëhen për ta ndriçuar atë.


Postimi i Edi Ramës:


MIRËMËNGJES


dhe ju uroj një ditë të mbarë me përgatitjet e fundit për ta bërë të ndriçojë siç duhet Yllin e Mëngjesit, i cili, pasi mori rrugëtimin e tij fantastik më 28 nëntor në Vlorë, do të qëndrojë në Tiranë gjatë tre ditëve të jubileut të Gjergj Kastriotit Skënderbeut


MIRËMËNGJES dhe ju uroj një ditë të mbarë me përgatitjet e fundit për ta bërë të ndriçojë siç duhet Yllin e Mëngjesit, i cili, pasi mori rrugëtimin e tij fantastik më 28 nëntor në Vlorë, do të qëndrojë në Tiranë gjatë tre ditëve të jubileut të Gjergj Kastriotit Skënderbeut


Posted by Edi Rama on Montag, 15. Januar 201816 janar 2018 (gazeta-Shqip.com)