Kryeprokurorja Ina Rama pezullon numrin nje te organit te akuzes te Durresit, Arjan Ndoji, por nuk pranon doreheqjen e tij.

Ndoji nuk do te largohet nga institucioni dhe do te vazhdoje punen si prokuror i thjeshte.

Shefi i organit te akuzes ne qytetin e Durresit kerkoi sot largimin nga detyra deri ne zbardhjen e akuzave te ngritura ndaj tij.

Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive paditi Ndojin per deklarim te rreme te pasurive te tij.