Transmetuar me 27102016 - 2212
Shqiptaret e kane fituar luften dhe Serbia e ka humbur ate Keshtu duhet edhe te sillemi ka thene Kryeministri i Shqiperise Edi Rama ne Klan Kosova ne nje debat me analistetbr
br
Kosova eshte sot shtet Serbia ka humbur dhe eshte e detyruar te bashkejetoje me kete fakt monumental te paimagjinueshem per ta deri dje dhe sot te papranueshem por te pashmangshem qe e ka ne kufi ka pohuar Ramabr
br
Aty ku kishte zonen qe mendonte se jetonin ca skllever te vet tani eshte nje shtetbr
br
Ne videon e pare me poshte deklarata e plote e Rames per kete ceshtjebr
br
Ne emisionin e regjistruar zRama foli dhe per faktin pse takohet shpesh me Vucicbr
br
Kryeministri jo rralle eshte kritikuar per takimet e shpeshta te tij me kryeministrin serb Aleksander Vucicbr
br
Ai ka shpjeguar se perse Shqiperia dhe shqiptaret ne pergjithesi i kane te rendesishme dhe te domosdoshme takimet e ndersjella me lideret e rajonit perfshire ate serb Arsyeja pse ne komunikojme intensivisht me Serbine dhe ne kontekstin e procesit te Berlini brendaperbrenda rajonit mes rajonit dhe Bashkimit Europian eshte shume e carte Ne e bejme kete sepse kemi interes ta bejme kete ka thene Ramabr
br
shte interesi yne qe na imponon qe te jemi te hapur maksimalisht dialogues dhe sigurisht te prere aty ku qendrimet tona jane te prera Ne jemi nje treg jashtezakonisht i vogel prandaj kemi nevoje ta transformojme rajonin ne nje treg te perbashket per te pasur ekonomi zhvillim dhe paqe te qendrueshme dhe mbi te gjitha per tiu dhene atyre qe vine pas nesh mundesine qe te jetojne ne nje realitet me te mire


lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix