brbrIntegrim i Shqiperise ne Bashkimin Europian ka qene kryefjala e bisedimeve mes kryeministrit Edi Rama dhe atij te landit te Bavarise Host Seehofer Theksi u vendos edhe tek marredheniet mes vendeve Kryeministri bavarez i premtoi shefit te qeverise shqiptare mbeshtetje per integrimin Rama njohu Seehofer me reformat dhe hapat e ndermarra nga qeveria per tu bashkuar me familjen evropiane ndersa nenvizoi rendesine e investimeve gjermane ne vendin tone Kryeministri i Bavarise shprehu deshiren e tij per te vizituar Shqiperinebrbr
br