"Dialogu me Shqiperine" eshte ulur ne Kukes ne fshatrat Shishtavec dhe Uinisht ku kryetari socialist Edi Rama ka bashkebiseduar me banoret e zones per problemet e bujqesise.

Rama eshte ndalur ne mungesen e tregut per produktet bujqesore ne fshatin Shishtavec, fakt qe sipas tij po rrenon ekonomikisht banoret e kesaj zone.

Kryetari i PS u shpreh se ka ardhur koha qe politika te vihet ne sherbim te qytetareve dhe jo anasjelltas.

Gjate vizites se tij Rama eshte ndalur te bashkebisedoje edhe me femije te zones, te cilet duhet te bejne nje rrugetim te veshtire per t'u ulur ne bangat e shkolles.

Me pas Rama socialiste ka qene ne fshatin Uinisht ku ka bashkebiseduar me banore mbi veshtiresite e ndryshme qe ata duhet te perballojne per te siguruar jetesen ne kete zone.