Kryeministri Edi Rama ka postuar një video në Facebook, ku tregon ndryshimin që ka pësuar rruga Shkodër-Murriqan pas shtrimit. Rama thekson se 12 km e rindërtuar i kanë ndryshuar tërësisht pamjen këtij aksi.


Mirëmëngjes dhe me këto pamje nga 12 kilometrat e rindërtuara tërësisht të rrugës Shkodër-Murriqan, ju uroj një ditë të mbarë, shkruan Rama në Facebook.


MIRËMËNGJES dhe me këto pamje nga 12 kilometrat e rindërtuara tërësisht të rrugës Shkodër-Murriqan, ju uroj një ditë të mbarë


Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 7. November 20188 nëntor 2018 (gazetaShqip.com)