Nëpërmjet një postimi në Facebook, kryeministri Edi Rama njoftoi se qeveria ka zhvilluar një mbledhje me fokus 8 kërkesat e studentëve.


Rama shprehet se vendimet e qeverisë dhe plani i punës do të njofton pas pak në konferencën për mediat.


Mbledhja e Qeverisë sot ka në fokus studentët, 8 kërkesat e tyre dhe dokumentin e punës mbi Paktin për Universitetin. Vendimet përkatëse të Këshillit të Ministrave (VKM), si edhe plani i punës në vijim, do të njoftohen për publikun në një konferencë shtypi të posaçme, live 11.30, thotë Rama.


26 dhjetor 2018 (gazeta-Shqip.com)