Sekretari i Përgjithshëm i AAK-së, Burim Ramadani pëmres një postimi në Facebook ka shkruar se mllefi i përbashkët është mbledhur me vite të tëra, si keq-qeverisjen, manipulimin dhe dukurit e këqija.
Ja postimi i plotë i Ramadanit:

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Mllefi i përbashkët është mbledhur me vite të tëra

Të dashur miq,

Mllefi i mbledhur për vite të tëra me keq-qeverisjen, manipulimin dhe dukuritë e këqija është i madh. Madje, është mllef i përbashkët i qytetarëve të Kosovës, shumicës së skenës politike, sikurse edhe partnerëve udhërrëfyes ndërkombëtar.

Kosova duhet të përfundojë njëherë e mirë këtë keq-qeverisje.