Sulmuesi i Schalkes, Raul ka konfirmuar se do të mësojë fatin e tij në janar, kur do të fillojnë bisedimet për kontratën e tij të re me klubin.

Marrëveshja e tij aktuale me Schalken do të skadojë në fund të këtij sezoni dhe palët kanë caktuar negociata për vazhdimin e saj.

“Në ndërkohë do të vazhdojë të luaj në Schalke, por bisedimet rreth kontratës time të re janë caktuar për në janar” tha Raul për Sky Deutschland. Sipas medieve gjermane, Schalke dhe Raul kanë mospajtime sa i përket pagës së futbollistit.