Gjosha: "Reforma në drejtësi është kyçi i hapjes së negociatave dhe unë sërisht i bëjë thirrje të gjithë palëve të ulen në tryezë dhe të gjitjnë zgjidhjen e duhur në rradhë të parë për qytetarët shqiptar dhe më pas për proçesin e integrimit. Pjesa tjetër e prioriteteve unë do të thoja që ka një ecuri mjaft të mirë dhe që është komentuar dhe nga vetë komisioneri Han dhe e gjithë pikpyetja mbetet tek refoma në drejtësi".