Një adoleshente nuk duhet të ndihet kaq e pavlefshme!


Një parukiere  refuzon tia qethë flokët një adoleshenteje të depresionuar duke shpenzuar 13 orë kohë tia rrugullojë ato. 


Parukierja Kayley Olsson është vetëm 20 vjeç dhe rregullon flokët e studenteve. Studentja 15 vjeçare nga Waterloo ishte aq në depresion saqë nuk mund ti shihte as flokët e saj. Ajo erdhi në sallon sepse dita e saj e shkollës ishte duke ardhur.


Adoleshentja shkoi për ti qethur flokët, por Olsson nuk pranoi ta bënte këtë. Në vend të kësaj, Olsson kaloi 13 orë gjatë dy ditëve duke rregulluar flokët e adoleshentes.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter