Reshjet e shumta të shiut dhe shkrirja e më shumë se 70 centimetra bore ka shtuar ndjeshëm prurjet e përrenjve malorë edhe në qarkun e Dibrës.


Rruga Peshkopi-Kukës është dëmtuar në 3 segmente si pasojë e rrëshqitjes së dheut.


Ekspertët e Ministrisë së Mbrojtjes thonë se dëmi është shumë i madh dhe duhet ndërhyrja e Autoritetit të Rrugëve.


Në segmentin Trebisht-Doganë Maqedoni po punohet ende për hapjen e rrugës pas bllokimit nga rrëshqitja e tokës një ditë më parë.


8 mars 2018 (gazeta-Shqip.com)