Debati mes mbështetësve opozitar dhe përfaqësuesve të qeverisë po shkon duke u intensifikuar.

Një ditë pasi që kryeministri Mustafa u gjuajt me vezë të prishura nga aktivistët Vetëvendosje, ministri Arban Abrashi kërcënohet me varje publike.

Ministri Arbashi ka bërë publike një mesazh të dërguar nga Alban Morina,

"Thash ta shpërndaj një nga kërcenimet e rradhës! Sidoqoftë, nuk më ndalin ata që nuk e njohin dhe nuk besojnë në shtetin e Kosovës",ka shkruar Abrashi, duke postuar mesazhin kërcënues nga Alban Morina.

Më poshtë mund të lexoni të plotë mesazhin që Alban Morina ia ka dërguar ministrit Arban Abrashi.