Rezoluta ame nis diskutimiE marte 22 Janar 2013 1328

Rezoluta ame nis diskutimiRezoluta ame futet ne axhenden  e Komisionit Parlamentar te Jashtem

Drafti i propozuar nga dy deputetet e PDIU do te kete dy relatore socialistin Qemal Minxhozi dhe demokratin Fatbardh Kadilli Rezoluta propozon qe ne perputhje me traktatin te miqesise dhe fqinjesise se mire mes Shqiperise dhe Greqise te hiqen pengesat qe nuk lejojne zbatimin e te drejtes se prones dhe te drejtave te tjera per qytetaret shqiptare came dikur shtetas greke Hapi i pare sipas propozuesve eshte abrogimi  i Ligjit te Luftes Rezoluta i kerkon qeverise qe nepermjet kontakteve diplomatike te aktivizoje komisionet dypaleshe
p p

p