Promovimi

Mehmet Myftiu i kthehet edhe nje here lexuesit me ribotimin e romanit te tij Shkrimtari. Libri do te promovohet te premten pasdite ne ambientet e Ministrise se Kultures. Romani i Myftiut Shkrimtari 1964 botuar ne version te plote vetem ne vitin 1995 eshte nje deshmi e asaj cka u ndodhi disidenteve te viteve 1950 perfshire edhe autorin vete. Libri vjen ne shqip pas suksesit ne gjuhen frenge. Gjate promovimit i pranishem do te jete botuesi francez i romanit te Mehmet Myftiut dhe perkthyesja vajza e tij Besa Myftiu. Me tej Spiro Duni do te interpretoje pjese nga romani kurse Elina Duni do te kendoje nje repertor te zgjedhur shoqeruar nga Genti Rushi. Libri ribotohet nga shtepia botuese Toena me ndihmen e ambasades franceze dhe asaj zvicerane.
splitt h1.wrpH1 margin-bottom-8px padding6px 0px bordernone
splitt h2 padding-left8px margin6px 0px color1C3C60 font-size15px
splitt p padding-left8px color1C3C60 font-size11px
splitt p.author padding-left18px margin6px 0px color000000 font-styleitalic