Capture 23Rike Roci falë Kamionatit Europian në Francë fitoi një famë botërore. E fotografuar në shkallët e stadiumit dhe e komplimentuar për bukurinë natyrale që gëzon, Rike Roci duket se do të ngjisë shkallë të tjera, dhe më lart. Shumë media e kanë ftuar në emisionet e tyre televizive.Capture 1


Televizioni italian Sky, përkatësisht emisioni sportiv e mikpriti shqiptaren e cila nuk ka hezituar të bëjë dhe disa fotografi me emra të njohur të futbollit.Capture


Nuk dihet nëse bukuroshja shqiptare do të punojë në televizion, apo ishte vetëm e ftuar. Kjo mbetet të shihet në ditët në vijim.