brbrNje jete me klasiket ka rikthyer ne skene baritonin e njohur Ylber Gjini Se bashku me sopranen Shpresa Beka artisti ka dhuruar emocionet qe percjell muzika klasike e Moxartit dhe e Verdit kjo shfaqje ne hollin e koncerteve ne Teatrin e Operas dhe Baletit ishte nje nderthurje e bukur mes klasikes se huaj dhe lirkave shqiptare te esk Zadese dhe Preng Jakoves Baritoni Ylber Gjini eshte rikthyer ne skenen e Teatrit te Operas dhe Baletit pas nje mungese te gjate pritet qe te ngjitet serish ne muaj maj se bashku me te madhe Inva Mulabrbr
br