Një 56-vjeçar i ka dhënë fund jetës së tij duke u varur. Ngjarja ka ndodhur në Vorë, në ambientin e firmës ku ai punonte si roje. Nuk dihet koha se kur 56-vjeçari i ka dhënë fund jetës, por ai është gjetur pa shenja jete nga koleget e tij rreth orës 08:10 minuta.


Këta të fundit kanë njoftuar policinë dhe shërbimet e Komisariatit nr 5., kanë shkuar ne vendin e ngjarjes. Policia e Tiranës nuk ka dhënë informacione të detajuar në lidhje me vetëvrasjen.


Madje nuk bën të ditura as inicialet e viktimës. Paraprakisht dyshohet se bëhet fjalë për vetëvrasje dhe se po hetohet për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.