Shokët e Ronnie Wood kanë treguar se anëtari i grupit Rolling Stones është ndarë përfundimisht nga Katia Ivanova – pasi ka gjetur një zogëz të re ruse që ka rreth 26 vjet.

Rokeri (62) ishte dje në një hotel me një bukuroshe brune ruse, që ka 26 vjet dhe ka marrë pjesë në emisionin Big Brother në Angli, kanë thënë ata.

Shokët kanë thënë se ai nuk mund t’i rezistoj bukurisë se vajzave të reja ruse.

“Është shumë shqetësuese ajo çfarë i ka ndodhur atij me Katia dhe sa e rëndë ishte jeta gjatë kohës sa ishte ai me të”, ka thënë një shok i rokerit.