Bllokimi i punes nga pala greke ne dy doganat kryesore ne vend ka bere qe te rikthehen rradhet e gjate ne Kakavije dhe Kapshtice.
Ne Kakavije mesihet se jane me shume se 100 automjete ne rradhe ndersa rruga vazhdon te ejte e bllokuar per gati 2 ore. Mosfunksionimi I sistemit te komjuterave mendohet te jete shkaku i bllokimit te punes.
Nderkaq ne piken e kalimit te Kapshtices per me teper se 4 ore jane te bllokuar shume makina qe presin te hyjne ne Shqiperi.