14315725_1066735253380311_1114333091_o-700x394-1Policia Dibrës ka njoftuar se ka arrestuar një person dhe ka shpallur në kërkim një tjetër për dhunimin e administratorit të njesisë Tomin në Dibër, Nuri Medën, ditën e djeshme në fshatin Pilafe.

I arrestuari quhet Qazim Muda, 43 vjeç , banues në fshatin Pilafe dhe personi në kërkim, Dritan Selishta, 34 vjeç nga fshati Brezhdan.

Sipas Policisë së Dibrës, 58-vjeçari Nuri Meda është goditur për shkak të detyrës me grushta dhe shkelma.