Gjykata e Parisit refuzon apelin e Ferrarit per ndryshimin e rregullave ne Formula 1, duke nisur qe nga sezoni i vitit te ardhshem.

Nderkohe nga skuderia e Maranello-s qendrimi eshte i qarte. Ky ekip eshte per norma te barabarta per te gjithe, rregulla te qendrueshme dhe vazhdimesi te punes metodike, progresive per uljen e kostove.

Ferrari kerkon respektimin e ketyre pikave, ne te kundert nuk do te regjistrohet me ne boterorin e vitit 2010.

Vec Ferrarit, kane paralajmeruar largimin, edhe skuderi si Renault, Toyota apo Red Bull.