p styletext-align justifyPas deshtimit ne Kolegjin Zgjedhor ish-deputetit Dashamir Tahiri iu rrezua edhe kerkes padia bere ne Gjykaten Administrative kunder vendimit te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve qe i hoqi mandatin Ish-deputeti i Partise Demokratike kerkonte pezullimin e ekzekutimit te vendimit te KQZ-se derisa ceshtja te shqyrtohej ne themel Mesohet se mbrojtesi i tij ligjor i eshte drejtuar dhe Gjykates Kushtetuese per te ankimuar vendimin e KQZ Tahirit iu hoq mandati ne fund te muajit dhjetor pasi u prek nga ligji i dekriminalizimit per shkak se nuk kishte plotesuar sic duhet formularin dhe kishte fshehur denimin Komisioni Qendror i Zgjedhjeve krahas Tahirit zevendesoi dhe mandatin e ish-deputetit tjeter Shkelqim Selamibrbr
brbrbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br