Dhoma e Tregtis dhe Industris s Tirans ka nnshkruar sot marrveshjen e mashkpunimit me Autoritetin e Konkurrencs. Marrveshja u nnshkruar nga kryetart e dy institucioneve, Gjok Uldedaj dhe Lindita Lati. Marrveshja parashikon rritje t konkurrencs s lir dhe efektive dhe konsulenc n rastet e kufizimit, ndrhyrjes dhe deformimit t konkurrencs n treg.